Welkom

webdesign Wilt u over een mooie, professionele website beschikken die gebruiksvriendelijk en betaalbaar is? Wilt u uw website zelf kunnen onderhouden zonder een derde te vragen artikelen of plaatjes te plaatsen? Dan kunt u door ons een website in Joomla- of WordPress formaat laten ontwerpen! Hiermee kunt u zonder enige technische kennis uw website beheren, tekst hierin wijzigen of nieuwe foto’s toevoegen. Kopiëren van uw tekst uit bijvoorbeeld een Word-bestand volstaat al!

Wij werken niet alleen met templates, maar kunnen voor u ook maatwerk verzorgen. In een persoonlijk gesprek wordt besproken wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag en zullen wij voor u enkele ontwerpen maken. Bij goedkeuring van een ontwerp gaan wij uw website werkelijk implementeren en binnen enkele weken zal uw website dan online zijn! Mocht u voorbeelden van onze werkzaamheden willen zien, klik dan hier en bekijk onze portfolio.

Hieronder staan onze producten op een rijtje, zodat u een idee krijgt wat een website of webwinkel kost. Afhankelijk van uw wensen maken we dan een offerte op maat. U weet vooraf dus altijd wat de totale kosten zijn, zodat u achteraf niet voor de verrassingen komt te staan.

Kies uw pakket


BASIC-PAKKET


BRONZE-PAKKET


SILVER-PAKKET


GOLD-PAKKET

Online beheer systeem (CMS) arrow6 arrow6 arrow6 arrow6
Het vullen/wijzigen van de content is heel eenvoudig arrow6 arrow6 arrow6 arrow6
Mobiele website arrow6 arrow6 arrow6 arrow6
Social media integratie arrow6 arrow6 arrow6 arrow6
1ste domeinnaam gratis aangemaakt icon-disabled arrow6 arrow6 arrow6
Webruimte (totaal)

0 MB

1000 MB

2000 MB

3000 MB

Dataverkeer (per maand)

0 MB

1200 MB

2500 MB

Onbeperkt

Prijs per maand (na het 1ste jaar)

€ 0,00

1,99

2,99

3,99

Lees meer… Lees meer… Lees meer… Lees meer…

Uw voordelen:

safe 7 U krijgt een website geheel op maat volgens uw eigen wensen opgeleverd. U kunt hierbij gewoon uw wensen opschrijven, en wij zorgen ervoor dat de website dan binnen een week na de ondertekening van onze offerte online komt.
safe 7 U kunt dus zelf aangeven welke kleuren, indeling, pagina’s, afbeeldingen, teksten en lettertypes u wilt gebruiken, of u kunt dit overlaten aan Siteinventor.
safe 7 Website wordt gemaakt met Joomla/Wordpress, en is zoekmachinevriendelijk. Met Joomla/Wordpress kunt u zelfstandig op een eenvoudige en intuïtieve manier de inhoud van de site dan beheren.
safe 7 Een domeinnaam, hosting en e-mailadres bieden wij voor u aan vanaf €1,99 per maand excl. BTW!

Ons aanbod:

safe 7 Domeinnaam, hosting en e-mailadres krijgt u van ons opgeleverd (indien u voor Bronze, Silver of Gold-pakket kiest)
safe 7 Uw website kan diverse pagina’s en een contactformulier bevatten. Ook kunt u kosteloos uw Twitter- en Facebook-pagina aan de website laten koppelen. Daarnaast kunt u uw logo samen met een foto-slider op de homepage laten opzetten. Extra functies zijn natuurlijk ook mogelijk.
safe 7 Nadat de website op basis van uw wensen is gemaakt, krijgt u de gelegenheid om eenmalig feedback te geven. Uw feedback nemen wij dan mee om de website aan te passen. Zo blijft uw tevredenheid gegarandeerd!

banner inventor