Klantervaringen

Een greep uit de reacties van onze klanten hebben wij hieronder geplaatst. Wilt u ook een reactie achterlaten over onze dienstverlening? Klik dan hier!


Anne Heikamp, Secretaris speeltuin “de Korenbloem” | www.speeltuindekorenbloem.nl
”Onze vereniging was toe aan een heldere, duidelijke website waar zaken snel op te vinden zijn. Marya heeft onze wensen helemaal verwerkt in het eindresultaat.
De uitleg en begeleiding van Marya is geduldig en duidelijk. Wij zijn zeer tevreden”.
7 oktober 2014

Saskia van Caspel, eigenares Sasana.nl
”Ik ben zeer tevreden met de website die Marya voor mij gemaakt heeft. Ze is vlot, snel en intelligent om in te spelen op mijn wensen. Het afstemmen gaat heel natuurlijk en ze is geduldig als ze mij uitleg geeft hoe ik mijn website kan onderhouden.”.
29 juli 2014

Rolf Uhlhorn, eigenaar Rolfpolitiek.nl
”Marya biedt een brede keuze aan, en geeft hierbij een uitgebreide service. Als gewenst neemt Marya de klant veel werk uit handen door een variatie aan diensten. Twee woorden: goed en snel”.
7 juli 2014

Edris Alkozai, Voorzitter Stichting 1F:
”Marya, eigenaar van Siteinventor.nl , heeft onze organisatie verrijkt met haar ideeën en innovatieve oplossingen. Zo heeft ze onze website, www.stichting1F.nl zeer succesvol opgezet en met ons meegedacht hoe de website het beste ontwikkeld kon worden. We zijn dan ook zeer tevreden met onze website, voornamelijk omdat het voor ons makkelijk maakt om de website eenvoudig te wijzigen en social media eraan te koppelen”.
27 mei 2014

Dennis Coelingh, Directeur-eigenaar van Bureau Coelingh Interim Professionals BV & BCIP-trainingen en opleidingen:
”Marya heeft een CMS systeem opgezet voor mijn bedrijf. De service, snelheid en accuratesse zorgen ervoor dat ik graag terugkom als klant. Marya doet wat ze zegt en zegt wat ze doet! Gewoon duidelijk”.
21 augustus 2010

Anneloes Schulte, Raadslid D66 at Gemeente Ede:
”Marya is een innovatieve en enthousiaste manager van social media voor D66. Ze is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op social media gebied en weet die in te zetten. Marya is goed op de hoogte van politieke en sociale ontwikkelingen. Ze heeft een duidelijke en goed onderbouwde mening”.
18 april 2014

Monique Bezem, Zelfstandig ondernemer:
”Toen ik de vraag op Linkedin stelde of iemand mij kon helpen en begeleiden bij het opzetten van mijn website, kreeg ik een aantal reacties van mensen die zichzelf aanboden om dat voor mij, bij de meeste daarvan tegen betaling, te doen. Marya’s aanbod sprong daaruit, omdat zij zichzelf geheel kosteloos en zonder er iets voor terug te vragen aanbood. Zij heeft met mij meegedacht, geholpen en haar tijd aan mijn website besteed. Ik ben haar ontzettend dankbaar daarvoor.
Bewonderenswaardig dat een, tot op dat moment, totaal onbekende dat voor een mede-ondernemer over heeft. Petje af!”
11 april 2010

Jan van der Werff, Directeur at Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland:
”Early 2010, an employee who was responsible for the innovative e-mentoring project (www.ementoring.nl), left the organization.
I asked Marya to help me out. She quickly and adequately stepped into it and thereby arrested and secured the project’s success”
11 mei 2010