Werkwijze

Onze werkwijze

Onze opdrachtgevers mogen van ons verwachten dat we een moderne nieuwe website bouwen. Deze website kan gaan lijken op elke gewenste website, het ontwerp hiervan gaan wij namelijk exact voor u namaken. Op deze websites kunnen diverse modules worden geïnstalleerd. Zo kan de website bijvoorbeeld worden uitgebreid met een webblog, een contactformulier en een fotogalerij.


Duur van de opdracht

Indien u deze offerte tekent voor akkoord en aan ons retour zendt, dan nemen wij binnen een dag contact met u op om uw wensen nader goed te inventariseren. Het 1ste concept van de lay-out (demo versie), ontvangt u binnen drie dagen na het eerste gesprek, tenzij het anders via email wederzijds wordt afgesproken. U krijgt hierna gelegenheid om feedback te geven. Nadat wij uw feedback hebben ontvangen, gaan wij meteen de website aanpassen. Dit traject zal maximaal twee dagen duren. Daarna kan de opdrachtgever voor de 2de- en 3de keer op de conceptversie feedback geven. Dit traject zal circa twee a drie dagen duren, afhankelijk van hoe snel de opdrachtgever feedback geeft en hoeveel tijd de nieuwe aanpassingen in beslag nemen. De vierde versie van de lay-out zal als een definitieve versie worden aangemerkt. Deze wordt voorgelegd aan de opdrachtgever. Na de goedkeuring van de lay-out van de website, duurt het nog maximaal 2 dagen om de website verder te ontwikkelen en eventueel indien gewenst, de inhoud van de pagina’s hierbij in te vullen en de opdrachtgever voor goedkeuring te vragen.


Stappenplan gedetailleerd beschreven

1. Ori├źntatie / kennismaking
Wij kijken eerst wat uw wensen zijn en proberen met u mee te denken naar passende en vooral betaalbare oplossingen. Ook kunnen wij u informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. U kunt uw wensenlijstje hierna naar ons per e-mail (info@siteinventor.nl) naar ons sturen.

2. Offerte
Aan de hand van uw wensen wordt er vervolgens een passende offerte voor gemaakt. Zo weet u dan vooraf precies wat een website/hosting u gaat kosten en wat u hiervoor dan precies krijgt. Hiermee komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

3. Goedkeuring
Bij goedkeuring van de offerte, dient u eventuele benodigde materiaal aan ons te leveren, zodat wij kunnen beginnen met de werkzaamheden.

4. Uitvoering
Wij ontwikkelen op basis van een door u gekozen ontwerp een demo-site. Deze demo zal dan aan u als onze klant worden gepresenteerd. Hierna kunt u feedback geven, waarbij de lay-out van de website tot maximaal twee keer kan worden aangepast.
Nadat het bovengenoemde is gerealiseerd, dan wordt er een definitieve versie van de website ter goedkeuring aan u voorgelegd. Na goedkeuring van het concept zal de website verder worden ontwikkeld. Eventueel, indien gewenst, zal hierbij de inhoud van de website worden ingevuld met de door de opdrachtgever opgeleverde teksten. Tot slot installeren we de door de opdrachtgever gewenste componenten en modules. Dit kan zijn: foto galerij, Google maps, bezoekersteller, contactformulier, slideshow, kalender module, poll module of een module om uw Youtube filmpjes af te kunnen spelen. Ook is het mogelijk om een formulier te installeren waarmee bijvoorbeeld diverse klanten recepten online kunnen bestellen.

5. Testfase / Oplevering
Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op uw domeinnaam geplaatst worden. De website wordt bij diverse zoekmachines aangemeld en zijn er diverse mogelijkheden om uw website onder de aandacht te brengen.

6. Onderhoud
Na de oplevering laten wij u niet aan uw lot over. Het up-to-date houden van uw website is net zo belangrijk. Wijzigingen en/of aanvullingen kunt u op ieder gewenst moment aan ons doorgeven, waarna wij die vaak nog dezelfde werkdag op uw website plaatsen. De updates worden tegen meerprijs uitgevoerd, en zijn niet met de maandelijkse prijzen van hosting/domeinnaam meegerekend.